Cum si unde puteti obtine adeverinta din baza de date Revisal de la ITM?

Ce este adeverinta de la ITM si unde e utila?

Este dovada faptului ca o societate are un anumit numar de angajati la data cererii. Prin acest certificat Inspectoratul Teritorial de Munca face  o extragere de informatii rin baza de date REVISAL, prin care confirma numarul de angajati.

De multe ori aceasta adeverinta este ceruta ca si conditie de participare la licitatii organizate de diferite ministere sau agentii din cadrul ministerelor.

Companiile incarca in baza de date informatii legate de angajati si contractele acestora, si singura dovada oficiala a faptului ca la un moment dat sunt un anume numar de angajati este aceasta adeverinta. Desigur, se poate face un print-screen de pe pagina https://reges.inspectiamuncii.ro/Cont/Autentificare?ReturnUrl=%2fPreluariRegistre acolo unde se logheaza societatea cu user si parola. Numai ca aceasta informatie nu este una oficiala, putand fi modificata foarte usor.

 

Care e procedura de obtinere?

Actele necesare obtinerii acestui document sunt:

-cererea persoanei juridice pe un document cu antet,

-delegatia pentru imputernicitul care depune cererea,

-Copie dupa CUI-ul  societatii,

-taxa de 40 de ron ce se plateste  la sediul Inspectoratului Teritorial de Munca.

Pana la eliberarea cererii, societatea trebuie sa se asigure ca nu are debite restante la ITM, nici in bani, nici in declaratii nedepuse.

Pentru mai multe informatii si neclaritati, va rog sa ma contactati.

 

 

Ionut Bratanov, 0726.676.235

Contabil independent

 

 

Leave a Reply